Skip to main content

Vještačenja

Stručno znanje i iskustva u području strojarstva i prometa

U sklopu djelovanja firme značajnu ulogu u pružanju stručnog znanja i iskustva u području strojarstva i prometa nudi se kroz uslugu vještačenja iz navedenih područja. Bogato iskustvo i veliki broj do sada obavljenih i uspješno provedenih procjena vještačenja u raznim područjima prometa i strojarstva daje bogatu listu referenci iz ovih područja. Do sada uspješno odrađeni projekti za sudove, banke, osiguravajuća društva, revizorske firme, leasing društva, državne institucije te ostalih pravnih i fizičkih osoba predstavlja jamstvo su za provedbu i budućih projekata iz ovih područja.

U radu na složenijim projektima zajedno sa nama sudjeluju i vanjski suradnici drugih struka koji su naši višegodišnji partneri, a sve kako bi se krajnjem korisniku tj. naručitelju procjene ponudili što kvalitetnije rješenje, na jednom mjestu i sa optimumom kvalitetom za traženo područje procjene. Ovim načinom zajedničkog rada pokrivamo i druga područja procjena, a to su najčešće građevinske procjene, procjene elektro i IT sektora. Svi naši eksperti ovlašteni su vještaci za svoja područja rada i u navedenim strukama imaju sve potrebne tražene dokumente kao što je i imenovanje od strane suda da su isti ovlašteni vještaci i eksperti za pojedina od navedenih područja.

Pružanjem pune podrške našim klijentima stvaramo zajedno sa njima dugoročnu suradnju jer iskustvo i višegodišnja praksa u prikupljanju znanja iz područja našeg rada daje nam zadovoljstvo da nam se svi klijenti uvijek rado obraćaju sa novim projektima što nas izrazito veseli jer time postižemo novo iskustvo i proširujemo krug zadovoljnih klijenata.